Сайт знакомств в Киеве. Бесплатные знакомства.
Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Julia, 38 - 4 февраля 2021 09:44

Все
Навiяло... Хто вона: сильна жiнка?
Мабуть якщо запитати кожну людину, хто така сильна жiнка, майже кожен скаже: "Це жiнка, яка має високу фiнансову стабiльнiсть". Дехто запропонує версiю" "Жiнка, яка не хоче залежати вiд чоловiка" або ж нерiдко можна почути думку, що сильна жiнка - це успiшна жiнка, яка вмiє за себе постояти. Тодi я задам ще одне запитання: " А хто ж така жiнка, яка за 24 години на добу встигає заслати лiжка вранцi, приготувати, прибратись в оселi, попрати, сходити на роботу, зробити уроки з дiтьми ? Як на мене це i є сильна жiнка. Багато рокiв тому я переглянула дуже класну комедiю пiд назвою " Я не знаю, как она делает это (2011)",в головнiй ролi з Сарой Джессiкой Паркер . В нiй я реально впiзнала себе ) Героiня постiйно потрапляє в кумеднi i неоднозначнi ситуацii, i все через те, що вона намагається зробити кiлька речей вiдразу. Це притаманно майже кожнiй жiнцi, яка поєднує турботу про дiтей i роботу. До чого я це все пишу... одна людина менi якось сказала, що я сильна жiнка, моментами сильнiша за чоловiка, мотивуючи це тим, що я маю улюблену роботу, за яку отримую стабiльний дохiд. Мене це трохи притрусило якщо чесно. Не те, щоб я була проти сильних жiнок, чи фiнансово забезпечених, але я себе характеризую зовсiм iнакше. Я себе визначаю, як людину, яка здатна приймати рiшення, здiйснювати iх i нести вiдповiдальнiсть за наслiдки. Я народила двух дiтей i маю нести за них вiдповiдальнiсть у всiх аспектах. Сьогоднi я жiнка з мiльйонами справ, а завтра жiнка, якiй потрiбно викурити пару цигарок, виплакатись вночi у подушку i закритись вiд усього свiту на декiлька годин з келихом чогось мiцнiшого. I маю на це право, бо я моментами сильна, моментами слабка жiнка.
I ще, у моєму розумiннi сильна жiнка шукає партнера, а не пана, а в партнерi шукає пiдтримку, а не захист. "За ним як за кам'яною стiною" - це винятково про пiдтримку. Ось.. Можливо пост не про стосунки, але теми також стосується, можливо про це наступного разу
Добавить комментарий Комментарии: 0
Copyright ©   Сайт города Киева



знакомства - каталог сайтов
знакомства      Top-Date.org: Лучшие сайты знакомств и брачные агентства

Ukrainian Brides - Каталог сайтов знакомств. Советы для удачного знакомства и брака с иностранцем




Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.